Benvingut a CNA Group

CNA Group va iniciar les activitats amb l’empresa Cata Electrodomèstics fundada a Torelló (Barcelona) el 1947.

Des d’aleshores ha estat una empresa pionera dins el negoci d’extracció domèstica, amb una àmplia gamma de productes que inclou extractors, campanes extractores convencionals i decoratives, forns, encimeres, microones, aixetes i piques.

L’origen d’una multinacional

Cata, amb seu central a la província de Barcelona, va començar la seva activitat industrial amb la fabricació de molinets de cafè i altres petits electrodomèstics, amb tot això, i de mica en mica, va anar reorientant la seva activitat cap al segment de l’extracció domèstica.

Cata té fàbriques a Torelló (Espanya), a São Paulo (Brasil) i a Xiao Lan (Xina) i està en constant expansió internacional mitjançant la creació de filials i delegacions. Fruit d’aquesta filosofia fou l’adquisició de Nodor i Apelson. Actualment CNA Group es troba a més de 85 països.

Des dels seus inicis, CNA Group ha anat creixent i enfortint la seva posició en el mercat fins a arribar al seu actual lideratge al mercat espanyol d’extracció domèstica i un referent al mercat internacional dins del seu sector.

Expansió internacional

Durant els últims anys ha experimentat un important creixement tant al mercat espanyol com a l’ internacional, basat en una excel·lent qualitat i una gran competitivitat en tots els seus productes. El 1999 inaugurà la seva nova fàbrica a Xiao Lan, Xina, sent la primera empresa a la industria en expandir la producció a aquest pais. L’expansió internacional de l’empresa es veu reforçada per la posada en funcionament del centre productiu al continent americà amb les seves instal·lacions a Sao Paulo, Brasil.

Una important capacitat innovadora, un continu esforç del departament d’I+D per a anticipar-se a las necessitats del mercat i un agressiu màrqueting internacional són els pilars fonamentals del nostre èxit. A CNA Group, estem compromesos amb el nostre planeta, per això tenim una cultura empresarial absolutament respectuosa amb el medi ambient. Integrem a les nostres decisions estratègiques el desenvolupament de productes i procesos de fabricació que optimitzen el consum d’energia i minimitzen l’impacte ambiental mitjançant l’utilització de materials sostenibles.

Des de CNA Group es treballa amb una clara orientació a perfeccionar els productes que es comercialitzen, a adaptar-los a les necessitats del mercat, per a fer-los encara més durables i útils. No ens conformem amb productes tecnològicament perfectes. Un nou producte es un nou repte, per això no posem limits a la creativitat del nostre equip de professionals.

Ens comprometem amb l’estètica. Perseguim la bellesa. Aquest esforç es veu recompensat amb nombrosos premis, com els que ens atorga el prestigiós ADI-FAD*. Tot i que pel que fa al disseny, els productes de CATA parlen per si mateixos.